Δραστηριότητες

  • alt
  • alt
  • alt
  • alt
  • alt

Υπάρχουν πολλές επιλογές και πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Μαραθόπολη

Θαλάσσιες Εκδρομές
Τα σκάφη "ΜΑΙΡΗ" & "ΛΑΜΠΡΟΣ" χωρητικότητας 15 και 45 ατόμων, θα σας μεταφέρουν σε 10 λεπτά στο πανέμορφο αυτό νησί. Εκεί θα κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα & πεντακάθαρα νερά στην παραλία Βουρλιά και θα δείτε από κοντά τις σκαλιστές επιγραφές που έγραψαν κάποτε οι πειρατές στο "Γραμμένο".
Καταδύσεις
Ο υποθαλάσσιος πλούτος του Ιονίου χαρίζει αξέχαστες εμπειρίες και ανεξίτηλες εικόνες στους λάτρεις των καταδύσεων. Μπορείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά του βυθού κάνοντας αυτόνομη κατάδυση (με φιάλες) ή Snorkeling (βατραχοπέδιλα, μάσκα και αναπνευστήρα).
Surfing
Ο Λαγκούβαρδος είναι μια μοναδική παραλία απαράμιλλου κάλους, η οποία είναι πόλος έλξης των επισκεπτών για στιγμές ηρεμίας στα καταγάλανα νερά της και ειδικά για την προσφορά της στα θαλάσσια σπορ. Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, ο Λαγκούβαρδος είναι ιδανικό μέρος για board surfing, και wind surfing.
Golf
Απολαύστε το χόμπι σας σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.
Πεζοπορία
Το νησί της Πρώτης προσφέρει ένα όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας των διαφόρων επιπέδων. Μπορείτε να απολαύσετε μια απλή βόλτα, θαυμάζοντας την ομορφιά του νησιού, ή πιο δύσκολο να ακολουθήσει μονοπάτια που οδηγούν σε μοναδικές τοποθεσίες του νησιού. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την υπέροχη θέα, την χλωρίδα και την πανίδα του νησιού και να επισκεφθούν ιστορικά αξιοθέατα και μνημεία.